Viszlát avonos füzet, viszlát bonyolult megrendelések

A digitális fejlődés, ezen belül a biztonságos online vásárlási lehetőség utolérte a szépítkezni vágyókat is, így a régi hagyományos szépségápolási termékek beszerzése ma már sokkal könnyebb, mint gondolnánk. Manapság már szinte mindent online vásárolunk: ételt, ruházatot, háztartási eszközöket. Miért ne oldanánk meg egyszerűen, pár kattintással a szépséghez szükséges eszközök beszerzését?

Viszlát avonos füzet, viszlát bonyolult megrendelések

Ha van egy olyan jól bejáratott és széleskörű, folyton bővülő termékkínálattal rendelkező kedvenc márkánk, mint az Avon, akkor pedig még könnyebb a dolgunk. Az évek során jó néhány klasszikusnak számító termék, illat a szívünkhöz nő, így ezeknek a beszerzése tényleg nem igényel illat próbát, egyéb tesztelést. Ha például a Senses tusfürdők közül megvannak a kedvenc illatok, csak bedobáljuk őket az online kosarunkba és a fizetésen kívül már nem lesz dolgunk semmivel, mint akkor ha ezt kígyózó sorok között egy drogériában kellene személyesen megvenni.

Az online vásárlási felület időt és energiát spórol meg nekünk, ezekkel pedig mindig jól kell gazdálkodnunk. Bár elvétve találhatók országszerte Avon szaküzletek, ahol sok terméket be lehet szerezni, kevesen laknak olyan közel ezekhez a helyekhez, hogy megérje oda járni vásárolni. A mindenki számára ismerős, ma már megmosolyogtató emlék pedig a jó öreg Avonos füzet, amiből össze lehetett a márkával foglalkozó barátnőnek a rendelési listát, majd egy bő hónap múlva meg is érkeztek a várva várt testpermetek, parfümök és egyéb illatszerek.

Ennek az ideje is lejárt, bár néha be lehet persze szerezni egy-egy aktuális lapszámot a katalógusból, csak a nosztalgia és az illatosított oldalak kedvéért

Leave a Comment