Mikor érdemes új frizurát csináltatni magunknak?

Egy kísérletező kedvű fodrász erre a kérdésre kapásból azt válaszolja, hogy bármikor! Persze, ha nem tartjuk magunkat annyira bevállalós alkatnak, nem kell követni ezt  a tanácsot. Néha viszont célszerű még egy régi, jól bevált fazontól is megszabadulnunk és rátalálni egy új szerelemre. Lehet ez szín vagy forma beli változás is, a lényeg, hogy szakértőkre találjuk a választáshoz. Ebbe a 11. kerületi fodrászatba bátran elvihetjük a legmerészebb hajköltemény kívánságunkat is, az ollós kezű kollégák minden álmunkat valóra váltják, legalábbis ami a frizuránkat illeti.

A hajunk igazán központi jelentőséggel bír a megjelenésünkkel kapcsolatban: az arcformánkat, az arcunk és a szemünk színét is ki tudjuk vele hangsúlyozni és rengeteg előnyt tudunk magunknak kovácsolni egy jó választással, de ha nem vesszük adottságainkat figyelembe, bizony egy rosszul választott frizurával kellően el is tudjuk magunkat csúfítani. Ha pórul is járunk egy túl sötét vagy világos színnel, azt egy profi fodrász, aki igazán ért a hajszínezéshez, bármikor ki tudja javítani. A hajhosszal kapcsolatban a túl rövid hajkoronát már nehezebb, de nem lehetetlen úgy alakítani, hogy az előnytelen fazonból valami szépet lehessen kihozni. Ez utóbbi is a fodrász tehetségén múlik.

Manapság sok esetben két véglet van a nők körében: van, aki nagyon fontosnak tartja, hogy a hosszú haja megmaradjon, illetve egyre hosszabbra nőjön és egészséges is maradjon a rengeteg hajvasaláson túl is, illetve vannak a rövid, extravagáns hajú nők, akik bátrabban bevállalják a fenti procedúrákat és a vele járó rizikókat. Utóbbiaknak bármikor bátran ajánljuk a gyakori váltást, a hosszú haj szerelmeseinek pedig csak akkor ha belefáradtak az órákon át tartó mosás, szárítás, ápolás, fésülés hosszadalmasságába.

Leave a Comment