Kis veszteség, mely hatalmas nehézségeket okoz

Kövezzen meg bárki, én nagyon szeretem az apple termékeket. Imádom a kinézetüket, könnyű és egyszerű használatukat, megbízhatóságukat, a folyamatos innovációt és újítást a termékeikben, státusz szimbólum jelentésüket, egyszóval az egész apple márkát. Lehet, hogy elfogult vagyok, de én büszkén vállalom. A telefonom, a táblagépem, a laptopom, mind ebbe a körbe sorolható, és igyekszem amint lehetőségem van, azonnal kipróbálni minden újításukat. Így történt ez az AirPods esetében is. Már hatalmas izgalomban voltam, mikor próbálhatom végre ki, hiszen ódákat zengettek kényelmességükről és zajszűrő képességükről. Nem is kellett csalódnom. Mihelyt kipróbáltam, azonnal beleszerettem ebbe a termékbe. Kényelmes, jól hallható, jó zajszűréssel, modern formájával, pánt nélküli kivitelezésével egészen fantasztikus új terméknek nevezhető. Szinte folyamatosan használni kezdtem.

Az egyik alkalommal viszont, mikor indultam otthonról, egyszerűen sehol sem találtam a hozzá tartozó, védelmet nyújtó kis tokot. Teljesen megbénultam, hiszen így nem tudtam a két kis fülhallgató részt hova tenni. Féltem hogy megsérül, hogy elhagyom, kiesik a zsebemből, vagy épp elhagyom valahol a táskám alján, hiszen egy női táska feneketlen, ezt tudja mindenki. Amint beértem a munkahelyemre elkezdtem megoldást keresni. Ami pedig minden képzeletem felülmúlta, a baseusshopon kapható airpods tok.

Imádom a piros színt, és az itt kapható vezeték nélküli piros töltőtok minden problémám megoldotta, és jól is áll az összes termékemhez és kiegészítőmhöz. Gyengém a fekete – piros színkombináció. Természetesen megrendelem és gyorsan meg is kaptam. Minőségben, kivitelezésben és tartósságban sincs semmilyen problémám a termékkel, sőt! Egyszerűen lenyűgöző. Azóta már rendeltem egy feketét is. A terméket egyszerűen és nagyon könnyen meg tudtam rendelni, a házhozszállítás is tökéletesen működött. Mindenkinek tudom ajánlani mind az oldal mind a termékek használatát, mert biztosan nem fog csalódni egyikben sem. Sőt, azt gondolom a végén úgy járnak vele, mint én, függők lesznek. Én már minden kiegészítőmet innen rendelem. Tokok, kábelek, tartók, bármit. Imádom a gyorsaságát, megbízhatóságát és egyszerűségét ugyanis.

Leave a Comment