A tökéletes webshop tartozéka

Én már közel tizenöt éve foglalkozom egyedi készítésű agyagtárgyakkal. Csinálok én mindenfélét, vázát, edényeket, tányérokat, bögréket. Imádom csinálni ezeket a néha apró, néha pedig hatalmas méreteket öltő tárgyakat. Kikapcsol amunkám, feltölt és folyamatos motivációt találok benne, ami valljuk meg őszintén, talán az egyik legnagyobb kincs manapság a világon. Én ezt nagyon jól tudom, és hálás is vagyok ezért az életemnek.

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy új színt viszek az életembe és a vállalkozás életébe is, és csináltatok egy webshopot, beviszem az online értékesítést az életembe. Nem vagyok érte oda, ez tény. Nem is igazán szeretek rendelni netről újdonságokat. De a régen megszokott, jól bevált dolgok, amik tudom, hogy jó minőségben érkeznek meg hozzám, már nálam is a netről érkeznek, nincs időm ugyanis folyamatosan rohangálni bevásárolni. Ennek fényében azonban már én is máshogy gondoltam végig ezt a kérdéskört, és úgy döntöttem, hogy belevágok.

Féltem is ettől az egész webes történettől és vártam is, hogy már elkezdjük a munkát vele. Hála a jó égnek találtam egy nagyon lelkes és segítőkész, szakmailag pedig tökéletesen felkészült csapatot, akik nagyon lelkesen és türelmesen mindenben segítségemre vannak. Ők ajánlották, hogy a termékfotózás megoldására keressek egy nagyon professzionális, legalább ennyire szakmai céget, mert az értékesítés és a webshop élvezhetőségének nagy része bizony a képeken és azok minőségén múlik. Ma kaptam meg az első próbaképeket és azt kell mondanom, hogy leesett az állam. Most már tudom miről beszéltek, amikor azt mondták, tökéletes képek kellenek a tökéletes shophoz. Hála a jó égnek hallgattam rájuk és a fotodastudio munkatársaitól tökéletes képeket fogok kapni. Így már abban is biztos vagyok, hogy ha nem is az egész piacon, de legalább a kerámiás témakörben, az enyém lesz Magyarország egyik legjobb webshopja. Már alig várom, hogy megnyithassam.

Leave a Comment