A család egészségéért

Az ember számtalanszor meghallgatja, hogy ha családot alapít, ha gyereket vállal, akkor bizony teljesen meg fog változni az élete. Nekem is nagyon sokan mondták ezt, és sokszor el is gondolkodtam rajta, de aztán mindig arra a véleményre jutottam, hogy ez azért nem lehet törvényszerű. Én ugyanis arra gondoltam, hogy a külső életem, az életvezetésem, a lendületem nem változhat meg csak azért, mert családot alapítok. Ez így is van egyébként, ezek a dolgok nem változtak szinte semmit sem, a gondolkodásom és a tervezésem, a figyelmem és a belső indíttatásaim azonban teljesen megváltoztak, és így persze végső soron a teljes életem is. Ilyen szinten tehát teljesen igaza volt annak, aki azt mondta, a gyerek után az ember már nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt, csak én nem ilyen értelemben figyeltem és néztem az eseményeket.

Teljesen más dolgok kezdtek el érdekelni és az egészség mint olyan sokkal de sokkal fontosabb lett számomra mint annak előtte volt bármikor is. Már nem csak azt néztem, hogy azért jusson minden étkezéskor zöldség és gyümölcs az asztalra, hanem bizony azt is néztem folyamatosan, hogy honnan vásárolok és az alapanyag minősége milyen. Persze most már az is nagyon fontos, hogy rendszeresen együnk hal ételeket, és én személy szerint iszonyatosan megszerettem a tengeri herkentyűket is. Az oceanfood csapatától biztonsággal tudok mindig egészséges és egyben nagyon finom alapanyagokat rendelni és anélkül, hogy ki kellene lépnem otthonról kézhez is tudom venni az árut.

A család legújabb és egyben legnagyobb kedvence a friss lazac, amit szintén csak és kizárólag ettől a csapattól rendelek, és kifejezetten elégedett vagyok a minőségével, az ízével, és persze azzal is, hogy az elkészítés után a család minden tagja megnyalja utána mind a tíz ujját. Így pedig nem csak egyre egészségesebb az étkezésünk, hanem mindig iszonyatosan meg is dicsérnek mint, szakácsot is. Persze azért még van egy-két recept a tarsolyomban, legközelebb a királyrák kerül majd terítékre. Iszonyatosan élvezem, hogy bármit meg lehet ettől a szuper csapattól rendelni, mert tényleg mindig friss és iszonyatosan jó minőségű minden. Mindenkinek csak ajánlani tudom a csapatot, a termékeket is, és persze azt, hogy próbálja ki magát a tengeri herkentyűk világában. Biztos lehet benne mindenki, hogy nem fog csalódni.

Leave a Comment